ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Προγνωστικά ποδοσφαίρου (26-29 Ιουνίου)

Φίλες και Φίλοι καλησπέρα σας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο αγγίξαμε την απόλυτη επιτυχία με τελική απόδοση €6,70.Καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας δεν βρήκαμε κάτι το αξιόλογο για να σας προτείνουμε γι΄αυτό προτιμήσαμε την αποχή.Μην ανησυχείτε όμως, με την έναρξη των πρωταθλημάτων θα δηλώσουμε παρών και θα είμαστε σε καθημερινή βάση κοντά σας.
Σήμερα έχουμε επιλέξει κάποια πολύ καλά σημεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα απο 26/6-29/6.Είναι προτιμότερο να γίνεται επιλογή των ομάδων μέσα σε 2-3 μέρες παρά να πιεζόμαστε όλοι να βγάλουμε κέρδος από σήμερα.Γι΄αυτό υπομονή φίλοι μου.

UNIVERSITARIO - CNI IQUITOS   1   (Πρωτάθλημα Περού)
Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων τους, με εξαιρετικές επιδόσεις στην έδρα τους(7-1-1).Οι φιλοξενούμενοι είναι τραγικοί εκτός έδρας και δέχονται γκολ σε κάθε τους παχνίδι.

EMELEC - ESPOLI   1  (Πρωτάθλημα Εκουαδόρ)
Οι γηπεδούχοι πάνε ολοταχώς για τον τίτλο και δεν χαρίζονται σε κανένα αφού προέρχονται απο 6 σερί νίκες και με έδρα αξεπέραστη.Οι φιλοξενούμενοι απλά δυσκολεύονται πολύ όταν παίζουν μακρυά απο το σπίτι τους.

LEON DE HUANUCO - JOSE GALVEZ   1  (Πρωτάθλημα Περού)
Εκτός απο ισχυρό κίνητρο για την 2η θέση, oι γηπεδούχοι είναι και φορμαρισμένοι και έχουν απο τις πιο δυνατές έδρες του Περού(7-1-0).Οι φιλοξενούμενοι απλά είναι ανύπαρκτοι εκτός έδρας (0-1-7) με μόλις 3 γκολ στο ενεργητικό τους.

SAN MARTIN - SPORTING CRISTAL   1  (Πρωτάθλημα Περού)
Πάνε ολοταχώς για τον τίτλο οι γηπεδούχοι με έδρα φωτιά, 7 συνεχόμενες νίκες!Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ασταθής ομάδα και αδιάφοροι.

DEGERFORS - OSTERS   1  (Πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας Σουηδίας)
Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη γι΄αυτό το παιχνίδι γιατί μου αρέσει πολύ η απόδοση της γηπεδούχου.Έχει πολύ καλή έδρα με καλό συντελεστή τερμάτων(10-4)σε μόλις 4 παιχνίδια.Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι δέχονται 2 τέρματα ανα αγώνα εκτός έδρας.

Αυτά τα σημεία βλέπω πολύ δυνατά.Επιγραμματικά θα δώσω και κάποια άλλα σημεία, καλά μεν με πιθανότητες αλλά με μεγαλύτερο ρίσκο.
COLUMBUS - DC UNITED   1  (Πρωτάθλημα ΗΠΑ)
SPORT HUANCAYO - INTI GAS   1  (Πρωτάθλημα Περού)
SPORT BOYS - JUAN AURICH   1  (Πρωτάθλημα Περού)
AΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ   1 (Μουντιάλ)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ   1  (Μουντιάλ)