ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Εκτιμήσεις για το Σαββατοκυρίακο

Φίλες και Φίλοι καλή σας μέρα και εύχομαι σε όλους σας ένα πολύ χαρούμενο Σαββατοκυρίακο.
Ξεκινάμε σήμερα με τις πρώτες μας εκτιμήσεις στο καινούριο site.Καταρχήν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και εμπιστεύομαι σε μεγάλο ποσοστό την έδρα.Θα το προσέξετε πως κινούμαι σε ομάδες με καλή έδρα και φόρμα.Έχω ξεχωρίσει δυο πολύ δυνατά σημεία για σήμερα και τρια που περιλαμβάνονται στο αυριανό πρόγραμμα.Χρονικά λοιπόν πάμε να τις δούμε.

ATLETIKO MG-VILA NOVA 1
Το παιχνίδι αυτό είναι της γηπεδούχου.Έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην έδρα της και η αντίπαλος της προέρχεται απο 5 συνεχόμενες ήττες και πάει για την έκτη.

TORONTO-KANSAS 1
To Toronto είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα MLS Aμερικής όπου έχει μόνο νίκες στην έδρα του.Το Kansas είναι τραγικό εκτός έδρας με 4 ήττες στη σειρά και συντελεστή τερμάτων 2-10.

RANHEIM-STROMMEN 1
Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική έδρα και αξιοθαύμαστη γενικά πορεία.Η ομάδα έχει 5 συνεχόμενες νίκες και παρουσιάζεται πολύ σοβαρή και δυνατή μέσα στο σπίτι της.Η αντίπαλος της ναι μεν προέρχεται απο 2 καλά αποτελέσματα αλλά δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας.Έχει και κάποιες καλές απουσίες.

AB COPENHAGEN-ROSKILDE 1
Εδώ οι γηπεδούχοι επιβάλλεται να κερδίσουν για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι για την άνοδο.Φορμαρισμένοι είναι, καλή έδρα έχουν και παίζουν με μια ομάδα η οποία έχασε και τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

SPORT HUANCAYO-JOSE GALVEZ FBC 1
Αυτό το παιχνίδι είναι απο το πρωτάθλημα του Περού.Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική έδρα(6-1-0) με συντελεστή τερμάτων 16-5.Η αντίπαλος τους είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση με 5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας.

Εκτός απο αυτά τα 5 δυνατά σημεία για το Σαββατοκυρίακο υπάρχουν και κάποια άλλα με καλές αποδόσεις ή με αρκετό ποσοστό επιτυχίας.

VILLAREAL B-HUESCA 2X Διπλή ευκαιρία
Όπως ήδη θα ξέρετε οι γηπεδούχοι δεν έχουν δικαίωμα στην άνοδο αν και είναι πολύ κοντά στην 3η θέση και οι αντίπαλοι τους καίγονται για βαθμούς οπότε το λογικό είναι διπλό.Η διπλή ευκαιρία παρέχει κάλυψη και σιγουριά.

SARPSBORG-BODO/GLIMT 1
Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετικό ταλέντο και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο(παρακολούθησα 2 απο τα παιχνίδια τους) εξού και τα πολλά γκολ που πετυχαίνουν.Η αντίπαλος τους παραπαίει εκτός έδρας με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της.

BRYNE-NYBERGSUND 1
Πολύ δυνατή έδρα με ψηλό δείκτη σκοραρίσματος απέναντι σε πολύ μέτρια γενικά ομάδα. 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!