ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΠΑΟ: Τζένοα για Τζόρβα, μένει ο Λέτο

Αλλαγή δεδομένων για τον Σεμπαστιάν Λέτο και την υπόθεση απόκτησής του από την Μπενφίκα. Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, η ομάδα της Λισσαβόνας θα αναζητήση πιο φτηνή λύση για τον αντικαταστάτη του Ντι Μαρία.
"Τα 10.000.000 σταμάτησαν τις φιλοδοξίες για Λέτο"
Η πορτογαλική εφημερίδα "Record" σε δημοσίευμά της την Παρασκευή, υποστηρίζει ότι η Μπενφίκα δεν πρόκειται να προχωρήσει τον ενδιάφερον απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο από τον Παναθηναϊκό, διότι η τιμή πώλησής του σταματάει κάθε φιλοδοξία του συλλόγου.Σύμφωνα με το άρθρο της πορτογαλικής εφημερίδας, ο σύλλογος της Λισσαβόνας συνεχίζει να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ντι Μαρία που πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν πρόκειται να διαθέσει ένα υπέρογκο ποσόν.Ετσι οι "Αετοί της Λισσαβόνας" στρέφονται σε λύσεις πιο οικονομικές για την αριστερή πτέρυγα προτιμώντας τον Γκαϊτάν ή τον Ροντρίγκεζ.
Αναλυτικά το κείμενο:
"Η αναμενόμενη φυγή του Ντι Μαρία για την Ρεάλ Μαδρίτης, αναγκάζει την Μπενφίκα να δυναμώσει την αριστερή πλευρά της μεσαίας της γραμμής. Ο Γκαϊτάν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το ρόλο, αλλά αισθάνεται πιο άνετα σε πιο ελεύθερους ρόλους.Μια πιο κατάλληλη λύση για τη θέση αυτή είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού. Στο φιλικό του Καναδά οι άνθρωποι της Μπενφίκα εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητά του και θέλησαν να τον αποκτήσουν.Όμως ο η ελληνική ομάδα απαιτεί 10 εκατομμύρια ευρώ και αυτό σταμάτησε τις φιλοδοξίες τους. Οι "αετοί" στράφηκαν πια στον Ροντρίγκεζ, έναν πιο φθηνό παίκτη, για τον οποίο πρότειναν 5 εκατομμύρια ευρώ."
Θέλει Τζόρβα η Τζένοα
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τζένοα μπήκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλλοί. Δημοσίευμα από την γειτονική χώρα αναφέρει πως ο ιταλικός σύλλογος αναζητά έναν τερματοφύλακα με τον διεθνή πορτιέρο των "πράσινων" να είναι μεταξύ των υποψήφιων στόχων για την θέση κάτω από τα γκολπόστ.Συγκεκριμένα η "Il Secolo" αναφέρει πως στην προτίμηση των διοικούντων είναι ο γνωστός μας απο την θητεία του στην ΑΕK, Σορεντίνο αλλά επειδή η μεταγραφή του παρουσιάζει κάποια προβλήματα, τονίζουν:"Υπάρχουν άλλες επιλογές, όπως ο Αργεντίνος Ρομέρο που δεν έχει οριστικοποιήσει την συμφωνία του με την Άλκμααρ, αλλά και ο Έλληνας Αλέξανδρος Τζόρβας" αναφέρουν οι Ιταλοί.
Πηγή