ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Τα πλάνα του Μαραντόνα

Με γυαλία ηλίου παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαραντόνα. Ο θρυλικός Ντιέγκο είπε λίγα λόγια για το ματς με την Ελλάδα, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι στον αγώνα του Πολοκουάνε ο Μέσι θα είναι βασικός και μάλιστα θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Μίλησε και για το διπλό χέρι του Φαμπιάνο κόντρα στην Ακτή, για τα φαβορί του Μουντιάλ, για το φερ πλεϊ και για πολλά άλλα. Mε ποια ενδεκάδα θα παίξει η Αργεντινή.Ο Μέσι αρχηγός, τρεις ακόμη βασικοί και οι υπόλοιποι...ρεζέρβες (αν είναι ρεζέρβα ο Κουν και ο Μιλίτο!).Σε αυτό το σχήμα καταλήγει ο Μαραντόνα για την αναμέτρηση του Πολοκουάνε με την Ελλάδα. Ποια θα είναι η ενδεκάδα; Ας δούμε αρχικά ποιοι δεν θα παίξουν. Ο Ντιέγκο θα προφυλάξει τους Μασκεράνο και Χαϊντσε που έχουν από μια κίτρινη κι αν δεχθούν άλλη μια θα χάσουν το νοκ άουτ ματς των 16. Παράλληλα θα ξεκουράσει τον Ιγκουαϊν. Τον Μέσι θα τον ξεκινήσει βασικό και αρχηγό. Έχοντας καθαρίσει τον αγώνα (έτσι πιστεύει τουλάχιστον) θα τον βγάλει στο ημίχρονο και θα βάλει στη θέση του τον Ντι ΜαρίαΣάμουελ λόγω τραυματισμού θα προφυλαχθεί ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γκουτιέρες που είναι τιμωρημένος. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομέρο, δεξί μπακ ο Οταμέντι, στόπερ οι Ντεμικέλις, Μπουρντίσο και αριστερό μπακ ο Κλεμέντε Ροδρίγες. Στα χαφ θα είναι ο Βερόν μαζί με Μπολάτι και Μάξι Ροδρίγες. Στην επίθεση ντουέτο θα είναι ο Μιλίτο με τον Κουν Αγουέρο με δεκάρι τον Μέσι.
Έτσι σε σχέση με το 4-1 επί της Ν. Κορέας, η Αργεντινή θα έχει στην ενδεκάδα της μόνο τους Ρομέρο, Ντε Μικέλις, Μάξι και Μέσι. Θα είναι αλλαγμένη κατά τα 7/11 αφού και ο Τέβες που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση θα μείνει στον πάγκο για να μην ρισκάρει πιο σοβαρό τραυματισμό. Το σύστημα θα μείνει 4-3-1-2 με τον Μέσι και θα γυρίσει σε 4-4-2 χωρίς αυτόν έχοντας ακραίους τους Ντι Μαρία και Μάξι με χαφ τους Βερόν, Μπολάτι.
Σε λίγο στην τελευταία προπόνηση των Αργεντίνων πριν φύγουν από την Πρετόρια για το Πολοκουάνε ο Μαραντόνα θα καταλήξει οριστικά για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα.
Πηγή