ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Άρης-Μπενφίκα 1-4

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο είχε απόψε στη Νιόν ο Άρης, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό επίπεδο την Μπενφίκα. Τεστ που έληξε με επικράτηση των Πορτογάλων με 4-1. Δεν αγωνίστηκαν για τους «κίτρινους» οι τραυματίες Σάκης Πρίττας, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, χρόνο συμμετοχής, όμως, πήραν οι εσχάτως αποκτηθέντες Κάρλος Ρουίς, Κώστας Καζναφέρης.Στο 17' ο Αϊμάρ, μετά από εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα και στο 25' ο Τσέζαρεκ ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς. Στο 52' ο Σαβιόλα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, στο 65' ο Κάρντες έκανε το 3-1 και στο 84' ο Φράνκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Λαζαρίδης (77' Κουλουχέρης), Ρονάλντο Γκιάρο (69' Οριόλ), Νέτο (62' Βανγκέλι), Μίσελ, Χαβίτο (83' Καζναφέρης), Μενδρινός (66' Κατίδης), Κάλβο, Κόκε, Νάφτι (75' Νάφτι), Τσέζαρεκ (69' Ρουίς)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ρομπέρτο, Χάβι Γκαρσία (46' Αϊρτον), Αϊμάρ (75' Φάμπιο Φάρια), Κάρλος Μάρτινς (61' Μενέζες), Γκαϊτάν, Λούις Φελίπε, Νταβίντ Λουίζ, Σέζαρ Πεϊσότο, Σίντεϊ, Σαβιόλα (66' Φράνκο), Κάρντες (75' Ουέλντον)

http://www.tosokaki.blogspot.com/
ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/sports/