ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Προγνωστικά για το Σαββατοκύριακο ( 10-11 Ιουλίου)

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Σήμερα διεξάγεται ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα καθηλωθούν στις τηλεοράσεις για να απολαύσουν θέαμα.Προσδοκούμε σε ένα δυνατό και θεαματικό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.Για σήμερα έχω ξεχωρίσει κάποια καλά σημεία που πιστεύω έχουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.Πάμε να τα δούμε παρακάτω.

LIGA DΕ QUITO - MANTA 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και απέχουν μολις 2 βαθμούς απο την κορυφή.Έχουν εκπληκτικές επιδόσεις στην έδρα τους(8-1-0) και τερματα(24-3).Αντιμετωπίζουν μια ομάδα χωρίς νίκη μακρυά απο το σπίτι της.

EMELEC - KATOLICA 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
Η γηπεδούχος ομάδα είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία και στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει 5 νίκες.Αντιμετωπίζει την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος η οποία αδυνατεί να κοιτάξει κατάματα μια τόσο ισχυρή και συγκροτημένη ομάδα.

SAN MARTIN - HOSE GALVEZ 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΟΥ
Oι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στην βαθμολογία και θέλουν να διατηρηθούν εκεί μέχρι το τέλος.Έχουν αποκτήσει μια δυναμική κυρίως στα τελευταία παιχνίδια και προέρχoνται από ένα νικηφόρο σερί 8 αγώνων.Αντιμετωπίζουν την ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα.

LIUNSKILLE - ESTER 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ 2
Θα τιμήσουμε και πάλι την πολύ συμπαθή ομάδα των γηπεδούχων η οποία απέχει 3 βαθμούς απο την κορυφή και θέλει να το παλέψει για άνοδο.Προέρχεται απο 4 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας σε αντίθεση με την αντίπαλο της όπου δυσκολεύεται πολύ όταν απομακρύνεται απο το σπίτι της.

LEON DE HUANUCO - CIENCIANO 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΟΥ
Εξαιρετικές επιδόσεις έχει στην έδρα της η γηπεδούχος ομάδα, με 7 νίκες σε 9 παιχνίδια.Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι έχουν τραγικές επιδόσεις αφου στα 9 εκτός έδρας παιχνίδια τους κατάφεραν να αποσπάσουν μόλις ένα βαθμό.

RANHEIM - LOV HAM 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ 2
Πολύ καλή έδρα έχουν οι γηπεδούχοι με 4 νίκες σε 5 παιχνίδια και βρίσκονται σε τροχιά ανόδου σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους οι οποίοι δέχονται μέσο όρο 2 τέρματα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Υπάρχουν και κάποια άλλα σημεία με καλές αποδόσεις τα οποία θα εμπιστευθώ με μεγαλύτερο όμως ρίσκο.

HAUGESUND - BRANN 1
DEGERFOS - SYRIANSKA 1
DEPORTIVO QUITO - DEPORTIVO CUENCA 1
NEW YORK - DC UNITED 1

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!