ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Προγνωστικά για την Κυριακή (4/7/10)

Φίλες και Φίλοι καλή σας μέρα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο οδεύει προς την ολοκλήρωση του και ευχή όλων μας είναι να παρακολουθήσουμε παιχνίδια όπως τα χθεσινά.Γεγονός είναι πως δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, με αρκετά φτωχή συγκομιδή τερμάτων και χωρίς θέαμα και εναλλαγές συναιασθημάτων.Στην πορεία είδαμε πολύ συναρπαστικά παιχνίδια.Όπως και να' χει ας το πάρει η πιο θεαματική και τυχερή ομάδα.
Έχω επιλέξει κάποια καλά σημεία για την Κυριακή.Όπως πάντα φυσικά έχω την προτίμηση μου στην έδρα γι'αυτό και επιλέγω συνήθως νίκες των γηπεδούχων.

LDU QUITO - MACARA   1  (Πρωτάθλημα Εκουαδόρ)
Οι γηπεδούχοι είναι δεύτεροι στην βαθμολογία και με 6 συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους.Αντιμετωπίζουν την τελευταία στην βαθμολογία και χωρίς στόχο πλέον ομάδα των φιλοξενουμένων.Προφανής η νίκη των γηπεδούχων.

TROMSO - AALESUND   1  (Πρωτάθλημα Νορβηγίας)
Παρά το οτι το πρωτάθλημα της Νορβηγίας προέρχεται απο ολιγοήμερη απραξία θα εμπιστευθώ την γηπεδούχο ομάδα.Ε΄ναι πρώτη στην βαθμολογία, είναι σκληροτράχηλη ομάδα, δεν δέχεται εύκολα τέρμα και σκοράρει σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι.Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια τους(2-0-5).

ALIANZA LIMA - FBC MELGAR   1  (Πρωτάθλημα Περού)
Κυνηγούν την τρίτη θέση οι γηπεδούχοι και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι παντελώς αδιάφορη.Διαθέτουν έδρα απροσπέλαστη(8-0-1) και οι αντίπαλοι τους δέχονται τέρμα σε κάθε τους παιχνίδι.

SP CRISTAL - SPORTS BOYS   1  (Πρωτάθλημα Περού)
Εδώ το κίνητρο είναι ισχυρό με τους γηπεδούχους να ψάχνουν βαθμούς για να φτάσουν στην τρίτη θέση.Απο την άλλη, η ανυπαρξία στα εκτός έδρας των φιλοξενουμένων είναι πραγματικά πρωτοφανής με 9 ήττες στην σειρά.

JUAN AURICH - SPORT HUANCAYO   1  (Πρωτάθλημα Περού)
Oi γηπεδούχοι δυσκολεύονται πολύ να ηττηθούν στην έδρα τους(7-3-0).Ενω απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται πολύ να μην χάσουν(0-3-6).Και εδώ λειτουργεί η δύναμη της έδρας.

LIUNSQKILE - DEGERFORS   1  (Πρωτάθλημα Β κατηγορίας Σουηδίας)
Tους γηπεδούχους τους συμπαθώ πολύ και με τίμησααν αρκετές φορές οπότε τούς εμπιστεύθηκα.Έχουν πολύ δυνατή έδρα και πολύ δύσκολα δέχονται τέρμα.Οι φιλοξενούμενοι είναι συμπαθείς ως ομάδα αλλα πιστεύω θα υποκύψει στην ανωτερότητα της αντιπάλου της.

LOS ANGELES - SEATLE   1   (Πρωτάθλημα ΗΠΑ)
Οι γηπεδούχοι έχουν πανίσχυρη έδρα(6-1-0)και κίνητρο να διατηρηθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος Αμερικής.Οι αντίπαλοι τους δέχονται πολλά τέρματα στα εκτός έδρας(10 σε 5 παιχνίδια).

Καλή επιτυχία σε όλους!