ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

«Αγκαλιά» με Γκοβού

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο 31χρονος χαφ τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» και εντός των επόμενων ωρών όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τους νταμπλούχους Ελλάδος. ''Δεν είναι αξιόπιστος συνομιλητής ο Βγενόπουλος'' είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς.Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν πως η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση για τον Παναθηναϊκό και αυτό που προκύπτει είναι πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Λέγεται πως οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
* Ο Ντάνι Φερνάντες αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό για να αποτελέσει τον δεύτερο γκολκίπερ της ομάδας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ. Η μεταγραφή του Γιώργου Ιωαννίδη θα «κλείσει» μετά τις 8 Ιουλίου, όταν και ο νεαρός αριστερός μπακ θα πάρει την ελευθέρας του από τον Ηρακλή.
* Στην Πόρτο κατέληξε ο Τζέιμς Ροντρίγκες, βασικός στόχος της Μπενφίκα για να αντικαταστήσει τον Άνχελ Ντι Μαρία. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν αποκλείεται να κινηθούν για τον Σεμπαστιάν Λέτο, αλλά δύσκολα θα προσφέρουν περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ.
* Η Χετάφε φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Ντέιβιντ με τη μορφή δανεισμού. Ο νεαρός Βραζιλιάνος προτιμά να παραμείνει στην πατρίδα του.
Πηγή