ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ομόνοια: Αρχίζει το οδοιπορικό και στο βάθος όμιλοι…

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ (20:00) ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΡΕΝΟΒΑ Η 19 μελής αποστολή του Λεμονή!

Τα ψέματα τελείωσαν. Η Ομόνοια απόψε (20:00) αντιμετωπίζει τη Ρένοβα Σκοπίων για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League με στόχο τη νίκη-πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Οι διαφορές των δυο ομάδων είναι αρκετές με τα πλεονεκτήματα να γέρνουν προς την πλευρά των «πρασίνων». Από τη μια, οι αρκετές εμπειρίες που έχει η ομάδα του Τάκη Λεμονή στην Ευρώπη σε σύγκριση με την ομάδα του Νέντζατ Σαμπάνι που μετρά μόλις τρεις συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού αγώνα. Ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Λεμονής αναμένεται να χρησιμοποιήσει δοκιμασμένη ενδεκάδα στο σημερινό πρώτο αγώνα. Λογική σκέψη, αφού από τα νέα αποκτήματα μόνοι οι Σπούγκιν και ο τερματοφύλακας Γέβριτς είναι σε θέση να αγωνιστούν, με τον πρώτο να παίρνει θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιωργαλίδης. Κεντρικοί αμυντικοί Καρυπίδης και Βέντζελ, δεξιά ο Σπούγκιν και αριστερά ο Ντάβιτσον. Στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κασέκε, Λεάντρο και Μακρίδης, και τη γραμμή κρούσης της ομάδας θα αποτελούν, οι Εφραίμ από δεξιά, Αλωνεύτης από αριστερά και στην κορυφή ο Κωνσταντίνου. Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Έλλαδίτης τεχνικός να χρησιμοποιήσει και το φορμαρισμένο Δημήτρη Γραμμόζη. Αναμορφωμένος ο Έλληνας μεσοαμυντικός που στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας ήταν από τους διακριθέντες. Το ενδεχόμενο αυτό ίσως να αφήσει έξω τον Ντάβιτσον και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Λεάντρο και στα χαφ να αγωνιστεί ο Γραμμόζης. Ακόμη υπάρχει το ενδεχόμενο, απομακρυσμένο όμως, ο Τάκης Λεμονής να χρησιμοποιήσει δυο επιθετικούς, κάτι που συνεπάγεται πως ο Λεάντρο θα μείνει εκτός και ο Ρενχίφο θα πλαισιώνει τον Κωνσταντίνου.
Στο… πόδι ο «λαός»
Αν υπολογίσουμε πως στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ΓΣΠ, στις εξέδρες του σταδίου βρέθηκαν 10.000 φίλοι της ομάδας, τότε σήμερα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς θα δούμε γύρο στις 15.000. Ο 12ος παίκτης της Ομόνοιας αναμένεται να δώσει βροντερό το «παρών» του στο ΓΣΠ, ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν, με τη διοίκηση των «πρασίνων» να κληρώνει σήμερα και πλούσια δώρα στους κατόχους.
http://www.tosokaki.blogspot.com/
ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/sports/