ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Sold out ενόψει!

Μόνο όνειρο δεν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η διάθεση 21.100 διαρκείας, που είναι το όριο που έχει θέσει η ΠΑΕ. Με τον συνολικό αριθμό να έχει ξεπεράσει, πλέον, τις 15.000, το sold out είναι κάτι παραπάνω από πιθανό! Μάλιστα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ευελπιστούν να μη χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι τις 17 Ιουλίου, που είναι ηδιορία, για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Με το μυαλό στ'… αστέρια
Με τη σκέψη στα προκριματικά του Champions League και… μακροπρόθεσμα, στους ομίλους της διοργάνωσης, αναχώρησε την Τετάρτη (7/7) για το Μπαντ Μπρουγκενάου ο Μάριο Μπερέτα και οι παίκτες του, οι οποίοι ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.Αφού έφτασαν στο προπονητικό κέντρο «Dorint Resort and Spa Bad Bruckenau», οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν χαλαρή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη θα τους ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις επόμενες 15 μέρες, με διπλές και τριπλές προπονήσεις.
Τέλος ο Χοσέμι
Σε άλλες περιπτώσεις -για το δεξί άκρο της άμυνας- στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς το «φλερτ» με τον Χοσέμι δεν προχώρησε. Οι λόγοι αφορούν περισσότερο τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή της Μαγιόρκα, που δεν είναι ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ, για να καλύπτει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά.Επίσης, ο Χοσέμι συζητάει τη λύση του συμβολαίου του με την ισπανική ομάδα, οπότε, αυτό μπορεί να διαρκέσει πολλές μέρες και ο «Δικέφαλος» δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου.
Πηγή