ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Προγνωστικά για το Σαββατοκύριακο.

Kαλό μεσημέρι σε όλους.

Χθες είχαμε την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 2 παιχνίδια.Το πρώτο χρονικά παιχνίδι (Νότιος Αφρική-Μεξικό) είχε εκπληκτικό ρυθμό και είδαμε πολλές φάσεις.Σε γενικές γραμμές ήτανε καλό παιχνίδι, σε αντίθεση με το δεύτερο(Ουρουγουάη-Γαλλία) το οποίο θύμιζε σκακιέρα με πολύ τακτική και επιφυλακτικότητα.Θα υπάρχουν αρκετά τέτοια παιχνίδια στη διοργάνωση και είναι λογικό.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Για το Σαββατοκυρίακο έχω επιλέξει κάποια σημεία που αφορούν διάφορα πρωταθλήματα.

ΟRGRYTE - TROLLHATAN 1
Oι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί μέσα στο σπίτι τους σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι είναι τραγικοί.Δεν έχουν σκοράρει ακόμη εκτός έδρας(0-8).

LIUNQSKILE - BRAGE 1
Εδώ η έδρα πληρώνει καλά και η φόρμα των γηπεδούχων καλά κρατεί, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ μέτρια παρουσία μέχρι τώρα και έχουν δύσκολο γκολ ειδικά εκτός έδρας.

LDU QUITO - DEPORTIVO QUITO 1
Αυτό είναι παιχνίδι απο το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ.Το κίνητρο είναι ισχυρό αφού κυνηγά τον τίτλο.Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι οπόταν ο άσσος είναι επιβεβλημένος και σε καλές αποδόσεις.

SAN MARTIN - AURORA MIRAFL 1
Αυτό το παιχνίδι είναι απο το πρωτάθλημα του Περού και οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρό κίνητρο και θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κορυφή.Οι δε φιλοξενούμενοι είναι παντελώς αδιάφοροι και με 5 συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας.

Πιστεύω οτι τα 4 παραπάνω σημεία, έχουν μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.Προσθέτω ακόμη μια επιλογή και πάλι απο το Περού.

UNIVERSITARIO - TC FBC 1
Αξιοθαύμαστη πορεία στην έδρα της έχει η Universitario (7-2-1) με κίνητρο την τρίτη θέση σε αντίθεση με την αντίπαλο της η οποία δεν κυνηγά απολύτως τίποτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!