ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Προγνωστικά παιχνιδιών Μουντιάλ και τοπικών πρωταθλημάτων.

Καλό μεσημέρι σε όλους!

Τα χθεσινά παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήτανε αρκετά καλά όσον αφορά το θέαμα αν και απογοητευτήκαμε λιγάκι από την Εθνική μας.Οι Κορεάτες είχαν ταχύτητα και το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο,οι δε διεθνείς μας δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες και είχαν αρκετό άγχος, πιστεύω στην συνέχεια θα αλλάξουν τα πράγματα.
Η Αργεντινή έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο αν και μπορούσε ακόμη καλύτερα απέναντι σε μια Νιγηρία που προσπάθησε πολύς αλλά απ΄ οτι φαίνεται δεν έχει την εμπειρία σαν ομάδα και τις ποδοσφαιρικές προσωπικότητες να την στηρίξουν.Οι Άγγλοι είχαν πολύ καλό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο και απέναντι στα πολλά τρεξίματα των Αμερικανών συνέθεσαν ένα πολύ καλό και θεαματικό δίδυμο με γκολ εκατέρωθεν.

Σήμερα έχω επιλέξει κάποια καλά σημεία που εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα επαληθευθούν.

ALGERIA - SLOVENIA under 2.5 goals
Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα είναι εμφανές πως οι ομάδες προσέχουν πολύ τις άμυνες τους και δεν θέλουν να χάσουν από το πρώτο παιχνίδι γι αυτό ακριβώς τον λόγο πιστεύω στα λίγα τέρματα.

SERBIA - GHANA under 2.5 goals και 1
Πολύ καλύτερη ομάδα έχει η Σερβία και πολύ πιο ποιοτικούς παίκτες από την Γκάνα.Έχει την εμπειρία και και το μυαλό να πάρει το παιχνίδι απέναντι σε μια προβλεπτή και άπειρη ομάδα.

TARRAGONA - ELCHE 1
 Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους 3 βαθμούς της νίκης για να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού απέναντι σε μια ομάδα που είναι εδώ και καιρό αδιάφορη και κάνει αρκετά δώρα τις τελευταίες αγωνιστικές. Οπόταν το κίνητρο λέει άσσο.

Η απάντηση στα γήπεδα!