ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Απόλλων: Ο Κρισμάρεβιτς και οι εκλεκτοί!

Σε αναμονή του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς αλλά και τις απαντήσεις δυο ποδοσφαιριστών και μιας ομάδας βρίσκονται στον Απόλλωνα. Ο Σέρβος τεχνικός, επιστρέφει αύριο στο νησί προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της πρώτης προπόνησης για την περίοδο 2010/11. Στην επίσημη «πρώτη» που θα λάβει χώρα την Δευτέρα στο κοινοτικό γήπεδο του Ακρωτηρίου στις 6 το απόγευμα, αναμένεται κοσμοσυρροή από τους οπαδούς των Κυπελλούχων.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, εκτιμάται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν θετικά οι τρεις περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα της Λεμεσού. Οι Φεντερίκο Μαρτορέλ, Ερίκε Ντομίνγκεζ και Τιάγκο Σάλες, συμφώνησαν προφορικά με τον Απόλλωνα και εκτός απροόπτου από τη νέα περίοδο θα είναι ντυμένοι στα κυανόλευκα.
Φεντερίκο Μαρτορέλ: Για να ολοκληρωθεί η μεταγγραφή του Αργεντινού στόπερ, θα πρέπει να γεφυρωθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Όπως ενημρωθήκαμε από τον επίσημο Απόλλωνα: "Υπήρξαν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, αλλά δεν μπορούν να χαλάσουν την μεταγγραφή. Ο παίκτης πρέπει να θεωρείται μέλος της ομάδας".
Ερίκε Ντομίνγκεζ: Ο Ισπανός μέσος συμφώνησε σε όλα με τον Απόλλωνα. Δεν ανακοινώθηκε, όμως, γιατί έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις και η ομάδα στην οποία ανήκει κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Αύριο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ισπανίας με την -ομάδα του- Cadiz να αντιμετωπίζει την Numancia.
Τιάγκο Σάλες: Τόσο ο παίκτης όσο και ο Απόλλωνας θέλουν να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία, όμως, δεν είναι από το χέρι τους καθώς ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Βραζιλιάνική Φλαμένγκο η οποία έχει τα δικαιώματα του Σάλες. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πανύψηλος Βραζιλιάνος θα είναι και του χρόνου στους κυανόλευκους. Απομένει να μάθουμε, αν θα συνεχίσει υπό την μορφή δανεισμού ή ο Απόλλωνας αγοράσει τα δικαιώματα του.
Πηγή

http://www.tosokaki.blogspot.com/