ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Στην Κύπρο ο Μποαβεντούρα.

Πατά πόδι στον Αρχάγγελο ο «Μπόα»

Από το απόγευμα της Πέμπτης βρίσκεται στην Κύπρο ο Ουίλιαμ Μποαβεντούρα και την Παρασκευή αναμένται να πατήσει πόδι στον Αρχάγγελο και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήρθε νωρίτερα απ' ότι αρχικά είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Ο Μποαβεντούρα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο διαρκείας δύο χρόνων με το ΑΠΟΕΛ και από την Παρασκευή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Το σημαντικό για τον Μποαβεντούρα είναι ότι βρίσκεται σε καλό σημείο αγωνιστικής ετοιμότητας, αφού ακολούθησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Μέταλουργκ για δώδεκα μέρες, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία των «γαλαζοκιτρίνων».
Η έγκαιρη κάθοδος του Μποαβεντούρα στην Κύπρο είναι σημαντική αφού έδωσε τη δυνατότητα να γίνουν έγκαιρα οι ιατρικές εξετάσεις και ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ που θα αναχωρήσει ξημερώματα Κυριακής για την Αυστρία.
Πήρε το «98»
Τη φανέλα με το νούμερο «98» στην πλάτη επέλεξε να φορά στο ΑΠΟΕΛ ο Ουίλιαμ Μποαβεντούρα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στη θητεία του στην Ανόρθωση και τη Μέταλουργκ είχε τη φανέλα με το νούμερο «88» , ωστόσο το συγκεκριμένο αριθμό στο ΑΠΟΕΛ έχει ο Τάσος Κίσσας.Ο Μποαβεντούρα ενημέρωσε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πριν έρθει στην Κύπρο, ότι από τη στιγμή που το «88» είναι κρατημένο, θα αγωνίζεται με το νούμερο «98» στην πλάτη.
Πηγή