ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Γκέκας: «Συμβαίνουν τα πάντα»

-Για το παιχνίδι με την Αργεντινή:
"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αργεντινή αλλά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μίας ομάδας φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.Η χαρά της νίκης επί της Νιγηρίας διαρκεί πολύ λίγο γιατί πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με την Αργεντινή, το φαβορί από ότι φαίνεται του ομίλου αλλά και γενικά της διοργάνωσης από ότι δείχνουν τα πράγματα. Για μένα η Αργεντινή είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα του Μουντιάλ αυτή την στιγμή, έτσι δείχνουν τα πράγματα, υπάρχουν σίγουρα αδυναμίες, εκεί πρέπει να κοιτάξουμε και να χτυπήσουμε πάνω σε αυτές.
Όταν πας για ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα ή δύο τότε συνήθως χάνεις. Άρα θα πάμε για τον στόχο μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι. Από εκεί και πέρα, αν κερδίσει και η Κορέα, τι να πούμε. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε.Το να κερδίσεις την Αργεντινή είναι μία μεγάλη επιτυχία, οπωσδήποτε είναι υπέρβαση αλλά σε αυτό το Μουντιάλ βλέπουμε ότι συμβαίνουν τα πάντα".
-Για την κριτική του Τύπου σε σύγκριση με τις ήττες των φαβορί:
«Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε εσείς και όχι εμείς. Βλέπετε ότι η Γαλλία έχει ένα βαθμό και κοντεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ, η Ισπανία έχει μηδέν βαθμούς γιατί έχασε από την Ελβετία. Εμείς είμαστε προσγειωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Αργεντινή, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας".Όλοι στην ομάδα από την αρχή τα είχαμε καλά με τους εαυτούς μας, θέλαμε να πετύχουμε τον στόχο μας και πρώτα από όλα παίξαμε για τους εαυτούς μας γιατί αξίζαμε να κάνουμε κάτι για εμάς και πιστεύω ότι τα καταφέραμε.
Όποιοι είναι κοντά μας είναι για να μας υποστηρίξουν, πιστεύω ότι δεν ήρθαν για να μας αποδοκιμάσουν.Το αποδείξανε και εμείς πιστεύω στον αγωνιστικό χώρο να δώσουμε τα πάντα προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε".
Πηγή