ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Προγνωστικά για το Σαββατοκύριακο (19-20/7)

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας

Έχω επιλέξει κάποια δυνατά σημεία που αφορούν ομάδες από τα πρωταθλήματα του Περού, της Βολιβίας και της Σουηδίας (2η κατηγορία).Ολες μας οι επιλογες έχουν κίνητρο, φόρμα και κυρίως πολύ δυνατή έδρα.

LJUNGSKILE - JONKOPINGS 1
Για ακόμα μια φορά θα εμπιστευθώ την πολύ δυνατή έδρα της γηπεδούχου (10-2 τα τερματα).Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται πολύ μακρυά από το σπίτι τους και επιπλέον ο άσσος προσφέρεται σε πολύ καλές αποδόσεις.

INTI GAS - SPORT BOYS  1
Οι γηπεδούχοι δείχνουν ασταμάτητοι μέσα στην έδρα τους με 7 νίκες στη σειρά και μάλιστα με πολλά τέρματα στο ενεργητικό τους (18-5 τα τερματα).Είναι ομάδα που σκοράρει πολύ και έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ τραγική ομάδα με 8 ήττες στη σειρά και άμυνα που δέχεται σχεδον 3 τέρματα ανα παιχνίδι (4-23 τα τερματα).

ALIANZA LIMA - SPORT HUANCAYO  1
Το κίνητρο είναι ισχυρό για μια ομάδα που κυνηγά την έξοδο της στο Copa Lipertadores. Δεν πιστεύω να πετάξουν τους τρεις βαθμούς οι γηπεδούχοι, αφού και καλή έδρα έχουν και αδύναμο αντίπαλο αντιμετωπίζουν.Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καν νίκη και δυσκολεύονται πολύ και να σκοράρουν.

UNIVERSITARIO SUCRE - REAL POTOSI  1
Θα μιλήσει και πάλι η δύναμη της έδρας με εξαιρετικές επιδόσεις και επίθεση που βγάζει σχεδόν 3 τερματα ανα παιχνίδι.Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ κακές επιδόσεις και τρύπια άμυνα που δέχεται μέσο όρο 2,3 τερματα.

Οι εκτιμήσεις μου είναι πολύ δυνατές και πιστεύω στην επαλήθευση τους.Είναι ομάδες που σκοράρουν αρκετά, έχουν κίνητρο και παίζουν με πολύ αδύναμες ομάδες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.