ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Βόμβα" με Τρεζεγκέ!

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ. Ο Γάλλος σέντερ φορ αναμένεται να είναι το πρώτο μεταγραφικό δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον κόσμο της ομάδας με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμος να τρελάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχει σκοπό να φέρει στο μεγάλο λιμάνι τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, πραγματοποιώντας το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού. Ο 33χρονος (15/10/77) σέντερ φορ έχει για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο (μέχρι το 2011) με την Γιουβέντους, αλλά η "γηραιά κυρία" θέλει να τον παραχωρήσει (αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο) ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας του Γάλλου επιθετικού στον σύλλογο.
Η νέα διοίκηση των Πειραιωτών έχει όλη την διάθεση να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ των Πειραιωτών για την επόμενη σεζόν και έχει βάλει σκοπό να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν οι πρώτες επίσημες κινήσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις με την Γιουβέντους από το περσινό καλοκαίρι, καθώς οι δυο σύλλογοι συνεργάστηκαν για την μεταγραφή του Όλοφ Μέλμπεργκ.
Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μονακό, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (1995-2000) μετρώντας 93 εμφανίσεις και έχοντας σημειώσει 52 γκολ. Τη τελευταία δεκαετία (2000-2010) αγωνίζεται στη Γιουβέντους όπου έχει σκοράρει 137 φορές σε 242 παιχνίδια. Ο 33χρονος σέντερ φορ, πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα και με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, με την οποία κατέκτησε το Μουντιάλ του 1998 αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2000, έχοντας πετύχει 34 γκολ σε 71 παιχνίδια.
Πηγή

http://www.tosokaki.blogspot.com/