ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αλμέιδα: Έρχομαι και αύριο στον ΠΑΟ ...

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, μπορεί να μην αποκάλυψε αν έχει πρόταση, αλλά μίλησε ανοιχτά για τις προθέσεις του."Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο ατζέντης μου, ο Ζόρζε Μέντες. Εγώ δεν αναμειγνύομαι. Οπότε δεν ξέρω τίποτα να σας πω. Πάρτε τηλέφωνο τον Ζόρζε να σας πει αν υπάρχει πρόταση από την ελληνική ομάδα", δήλωσε αρχικά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.




Στη συνέχεια, όμως, φρόντισε να μην "κλείσει την πόρτα". "Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα, οπότε αν ο Μέντες με ρωτήσει αν θέλω να έρθω στην χώρα σας και τον Παναθηναϊκό, θα του πω ότι έρχομαι ακόμα κι αύριο", κατέληξε.



Παρά το γεγονός ότι δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία των "πρασίνων" με τον Ζεσουάλδο, οι δηλώσεις του Αλμέιδα βγάζουν...σιγουριά. "Είναι πολύ τυχεροί οι παίκτες του Παναθηναϊκού που θα δουλέψουν μαζί του. Ο Ζεσουάλδο είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών της Πορτογαλίας και τα κατορθώματα του τα τελευταία χρόνια με την Πόρτο μιλάνε μόνα τους για τη δουλειά που κάνει".Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Πορτογάλο τεχνικό: "Φυσικά, αυτό δεν σηκώνει και πολύ συζήτηση. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Ζεσουάλδο. Πιστεύω πως κάθε ποδοσφαιριστής μαθαίνει από αυτόν. Επίσης, είναι καλό όταν πηγαίνεις στο εξωτερικό να έχεις κάποιο συμπατριώτη σου στην ομάδα και τι καλύτερο όταν αυτός είναι ο προπονητής. Συνεννοείστε ποιο εύκολα και καταλαβαίνεις ακριβώς τι σου ζητάει", τόνισε.
http://tosokaki.blogspot.com/2010/11/blog-post_5661.html